Wij kiezen voor uw paard, u toch ook? Koop een Paardentrailer bij SAEY Aanhangwagens.

Uw paard vervoeren doet u veilig met een paardentrailer van Saey aanhangwagens. Wij hebben paardentrailers van verschillende merken staan. Wij staan voor kwaliteit en degelijkheid. Een paardentrailer staat vaak bloot aan water, urine en mest. Natuurlijk willen we dat uw paardentrailer lang meegaat. Daarom vindt u bij ons paardentrailers die goed van kwaliteit en degelijk gebouwd zijn. Kortom een goede paardentrailer waar u jaren plezier van kunt hebben koopt u bij Saey Aanhangwagens. 

 

Wij bieden u een ruim aanbod van paardentrailers aan. We hebben nieuwe paardentrailers maar regelmatig ook tweedehandse paardentrailers. U vindt bij ons zeker een paardentrailer die naar uw wensen is.Wij bieden u een: 

- 1-paards paardentrailer

- 1,5 paards paardentrailer

- 2 paards paardentrailer

- 3 paards paardentrailer

- 4 paards paardentrailer

- Paardentrailer met zadelkamer

- Onderdelen voor uw Paardentrailer 

Ook bieden wij het onderhoud van een paardentrailer aan. Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op of kom langs in de shop. Wij helpen u dan graag verder om de juiste keuze te maken voor een paardentrailer. Hieronder kunt u kiezen voor het merk en vindt u een gedeelte van het aanbod van de paardentrailers

Kies hier een merk: