Onderhoud verlengt de levensduur van uw aanhangwagen.

Rijd ontspannen en veilig met uw aanhangwagen. In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud, keuringen en reparaties. Door onze jarenlange ervaring in het onderhouden, keuren en repareren van uw aanhangwagen kunt u met een gerust hart uw aanhangwagen aan ons overlaten.

Wij zorgen ervoor dat uw aanhangwagen geheel naar uw wensen wordt opgeknapt en dat u weer veilig op weg kunt met uw aanhangwagen.  

Bovag Onderhoudsbeurt

Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is het raadzaam op uw aanhangwagen 1 keer per jaar te laten keuren. Gebruikt u uw aanhangwagen bijvoorbeeld alleen voor vakantie, dan kan uw aanhangwagen ook 1 keer in de twee jaar worden gekeurd.

Wij hebben gekwalificeerde keurmeesters in dienst die deze onderhoudsbeurt uit kunnen voeren. Uw aanhangwagen wordt getest op meer dan 50 punten. Voldoet hij nog aan de wettelijke eisen? Ook worden de remmen afgesteld, de oplooprem en alle draaiende delen gesmeerd. De verlichting wordt nagekeken en de bandenspanning en de vloer wordt gecheckt.

Zo nodig vervangen wij onderdelen zodat u weer veilig op weg kunt. En bovendien krijgt u 3 maanden garantie op reparaties.  

Als bewijs dat uw aanhangwagen na de onderhoudskeuring goed is ontvangt u een BOVAG stikker samen met een onderhoudsrapport waarop staat wat er allemaal aan uw aanhangwagen is gedaan. De BOVAG onderhoudsbeurt wordt ook erkend voor de jaarlijkse verplichte VCA-keuringen voor bedrijven.

Maak direct een afspraak

Neem een kijkje in onze werkplaats: