///Sky High Hoogwerker
Sky High Hoogwerker 2019-01-02T09:49:17+00:00

Project Description

Specificaties van de aanhanger hoogwerker:

Hoogte: 12 meter

Selecteer eerst een periode om te huren door de datum(s) aan te klikken wanneer u wilt huren. Vul vervolgens uw gegevens in met de eventuele opties die u mee wilt huren. Klik vervolgens op ‘Verhuuraanvraag Verzenden’. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
16
- Geboekt
16
- In behandeling

Naam: *

E-mail: *

Telefoon: *


TOTAAL HUURBEDRAG(incl. BTW) 0,00

Ik wil een aanhanger hoogwerker huren

Een aanhanger hoogwerker huren kan nu ook bij Saey Aanhangwagens! De drempel op een aanhanger hoogwerker te huren is erg laag. Het is aankoppelen en gaan. Bovendien is een aanhanger hoogwerker eenvoudig te bedienen. Door zijn mobiliteit en stabiliteit is deze aanhanger hoogwerker in te zetten voor vele klussen. Een aanhanger hoogwerker huren heeft vele voordelen zoals:

  • Snel en makkelijk verplaatsbaar
  • Lichtgewicht
  • Goedkoop
  • Zelf te transporteren naar waar u maar wilt

Deze aanhanger hoogwerker is zowel professional als particulier te huren. U kunt deze aanhanger hoogwerker prima inzetten als extra kracht bij o.a. uw schildersbedrijf, bouwbedrijf of schoonmaakbedrijf. Maar ook voor onze particuliere klant is deze aanhanger hoogwerker breed inzetbaar. Deze hoogwerker helpt u bij alle hoge klussen rondom uw woning.