///Humbaur Bagagewagen H750
Humbaur Bagagewagen H750 2019-01-09T11:38:25+00:00

Project Description

Specificaties van deze aanhanger:

Lengte: 175 cm
Breedte: 110 cm
Hoogte: 60 cm
Laadvermogen: 535 kg
Totaalgewicht: 750 kg

Selecteer eerst een periode om te huren door de datum(s) aan te klikken wanneer u wilt huren. Vul vervolgens uw gegevens in met de eventuele opties die u mee wilt huren. Klik vervolgens op ‘Verhuuraanvraag Verzenden’. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
16
- Geboekt
16
- In behandeling

Naam: *

E-mail: *

Telefoon: *


TOTAAL HUURBEDRAG(incl. BTW) 0,00

Ik wil een bagagewagen huren

Een bagagewagen huren doe je eenvoudig en snel bij Saey Aanhangwagens. Gaat u op vakantie en past de bagage niet meer in uw auto? Geen nood, met een verhuur bagagewagen van Saey Aanhangwagens hebt u ruimte genoeg. Vooral voor kampeerders kan een bagagewagen huren een uitkomst zijn. De tent, en andere bagage stopt u eenvoudig in de bagagewagen.

En wat dacht u van de fietsen mee op vakantie? Ook daar is een bagagewagen huren erg geschikt voor. Op het dak van de bagagewagen kunt u max. 5 fietsendragers erbij huren.

Kortom, een bagagewagen huren zorgt voor meer ruimte, gemak en de mogelijkheid om meer spullen mee te nemen. Huur een van onze bagagewagens, we hebben ongeveer 10 bagagewagens in de verhuur. Naast de Humbaur bagagewagen H750 verhuren wij ook nog de Twins bagagewagen, Anssems bagagewagen GT500 en Anssems bagagewagen GT750.

Wilt u liever niet met een aanhanger rijden? Dan heeft u ook de mogelijkheid om dakkoffer 4.6 of dakkoffer 5.4 te huren.