///Sky High Hoogwerker
Sky High Hoogwerker 2019-02-19T10:43:13+00:00

Project Description

Specificaties van de aanhanger hoogwerker:

Max. werkhoogte: 12 meter
Max. zijdelings werkbereik: 6 meter
Max. draagvermogen: 215 kg
Afmetingen: 520 x 140 x 200/100
Gewicht toestel: 1250 kg
Elektrisch aangedreven

Selecteer eerst een periode om te huren door de datum(s) aan te klikken wanneer u wilt huren. Vul vervolgens uw gegevens in met de eventuele opties die u mee wilt huren. Klik vervolgens op ‘Verhuuraanvraag Verzenden’. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
12
- Geboekt
12
- In behandeling

Naam: *

E-mail: *

Telefoon: *


TOTAAL HUURBEDRAG(incl. BTW) 0,00

Aanhanger hoogwerker huren

Een aanhanger hoogwerker huren kan ook bij Saey Aanhangwagens. De drempel op een aanhanger hoogwerker te huren is erg laag. Het is aankoppelen en gaan. Bovendien is een aanhanger hoogwerker eenvoudig te bedienen. Door zijn mobiliteit en stabiliteit is deze aanhanger hoogwerker in te zetten voor vele klussen. De aanhanger hoogwerker is geschikt om buiten te gebruiken, maar kan ook goed binnen, bijvoorbeeld in een loods, gebruikt worden. Doordat hij smal en laag is kunt u de aanhanger hoogwerker eenvoudig naar binnen rijden. Kortom, de onmisbare hulp voor al uw hoge klussen.

Aanhanger hoogwerker huren met veel voordelen

Een aanhanger hoogwerker huren heeft veel voordelen ten opzichte van een gewone hoogwerker huren.

  • U heeft geen transport nodig om de hoogwerker te vervoeren. Deze hoogwerker vervoert zichzelf. U koppelt de hoogwerker achter de auto en brengt hem overal waar u de aanhanger hoogwerker hebben wil!
  • Een aanhanger hoogwerker weegt niet veel ten opzichte van een gewone hoogwerker. Zo kunt u deze prima achter de auto vervoeren. Om met deze aanhanger hoogwerker te mogen rijden heeft u een BE rijbewijs nodig. Meer informatie over een BE rijbewijs vindt u hier. 
  • Een aanhanger hoogwerker huren is goedkoop ten opzichte van een gewone hoogwerker huren. Bovendien hoeft u geen transport te regelen voor de hoogwerker wat ook weer scheelt in de kosten.
  • Een aanhanger hoogwerker verplaatsen gaat snel en erg gemakkelijk. Bovendien is een aanhanger hoogwerker eenvoudig te bedienen.

Aanhanger hoogwerker huren voor scherpe prijs

Een aanhanger hoogwerker huren voor een scherpe prijs doet u bij Saey Aanhangwagens. De dagprijs om een aanhanger hoogwerker te huren is € 121,- incl. btw. Hoe langer u de hoogwerker huurt, hoe meer voordeel u ontvangt. Zo betaald u voor een week € 363,- en voor 2 weken € 605,- incl. btw. Wilt u de aanhanger hoogwerker 3 weken huren dan betaald u € 847,- incl. btw.

Huur een aanhanger hoogwerker met service

Een aanhanger hoogwerker huren kan zowel professioneel als particulier. U kunt deze aanhanger hoogwerker prima inzetten als extra kracht bij o.a. uw schildersbedrijf, bouwbedrijf of schoonmaakbedrijf. Maar ook voor onze particuliere klant is deze aanhanger hoogwerker breed inzetbaar. Deze hoogwerker helpt u bij alle hoge klussen rondom uw woning. U kunt de aanhanger hoogwerker eenvoudig online reserveren. Zo kunt u gelijk zien of de aanhanger hoogwerker nog beschikbaar is. Wanneer u gereserveerd heeft om een aanhanger hoogwerker te huren ontvangt u hierover een mail. Mocht u een foutje hebben gemaakt met de reservering kunt u deze eenvoudig online aanpassen. Zodra wij de reservering geaccepteerd hebben ontvangt u weer een mail met de verhuurvoorwaarden en is de reservering rond.

Een aanhanger hoogwerker huren doet u snel, scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens!