///Humbaur Bagagewagen H750
Humbaur Bagagewagen H750 2019-06-04T11:08:56+00:00

Project Description

Specificaties van deze bagagewagen:

Lengte: 200 cm
Breedte: 110 cm
Hoogte: 50 cm
Laadvermogen: 535 kg
Totaalgewicht: 750 kg

(Afmetingen zijn de maten van de bak)

Neem contact met ons op voor het huren van deze bagagewagen

Bagagewagen huren

Een bagagewagen huren doe je eenvoudig en snel bij Saey Aanhangwagens. Gaat u op vakantie en past de bagage niet meer in uw auto? Geen nood, wanneer u een bagagewagen huurt van Saey Aanhangwagens hebt u ruimte genoeg. Vooral voor kampeerders kan een bagagewagen huren een uitkomst zijn. De tent, en andere bagage stopt u eenvoudig in de bagagewagen. Waar u ook naar toe gaat, deze bagagewagen is uw trouwe metgezel en brengt uw bagage keurig op de plaats van de bestemming aan. Wij verhuren verschillende bagagewagens zodat u altijd een bagagewagen kunt vinden die bij u past.

Bagagewagen huren met een scherpe prijs

Een bagagewagen huren voor een scherpe prijs doet u bij Saey Aanhangwagens. De dagprijs om een bagagewagen te huren is € 25,-. Hoe langer u de bagagewagen huurt, hoe meer voordeel u ontvangt. Zo betaald u voor een week (7 dagen)  € 75,- incl. btw en voor 2 weken (14 dagen) € 125,- incl. btw. Wilt u de bagagewagen 3 weken huren dan betaald u € 175,- incl. btw.

Bagagewagen huren met veel opties

Wanneer u een bagagewagen wilt huren kunt u kiezen om hier verschillende opties bij te huren. Zo kunt u helemaal compleet uitgerust op vakantie gaan, en wordt de reis helemaal ontzorgt.

Wat dacht u van de fietsen mee op vakantie? Daar is een bagagewagen huren ook erg geschikt voor. Op het dak van de bagagewagen kunt u max. 5 fietsendragers erbij huren voor € 10,- per stuk per week.

Bagagewagen huren met service

Een bagagewagen huren zorgt voor meer ruimte, gemak en de mogelijkheid om meer spullen mee te nemen. Huur daarom een van onze bagagewagens, we hebben een ruime hoeveelheid bagagewagens van Humbaur in de verhuur. Naast de Humbaur bagagewagen H750 kunt u ook nog een aantal andere bagagewagens huren, namelijk de:  Twins bagagewagen en Anssems bagagewagen GT750 , deze bagagewagens hebben weer een net wat andere afmeting dan de Humbaur bagagewagen. 

Een bagagewagen huren doet u snel, scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens!

Ook is het mogelijk om een dakkoffer 4.6 of dakkoffer 5.4 te huren.