///Saris Enkelasser Ongeremd
Saris Enkelasser Ongeremd 2019-02-19T13:42:08+00:00

Project Description

Specificaties van de bakwagen:

Lengte: 212 cm
Breedte: 120 cm
Hoogte: 20 cm
Totaalgewicht: 750 kg
Laadvermogen: 570 kg

Selecteer eerst een periode om te huren door de datum(s) aan te klikken wanneer u wilt huren. Vul vervolgens uw gegevens in met de eventuele opties die u mee wilt huren. Klik vervolgens op ‘Verhuuraanvraag Verzenden’. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
19
- Geboekt
19
- In behandeling

Naam: *

E-mail: *

Telefoon: *


TOTAAL HUURBEDRAG(incl. BTW) 0,00

Bakwagen huren in Zeeland

Een bakwagen huren, erg geschikt voor een kleine klus! Bij Saey Aanhangwagens huurt u eenvoudig een handige, en stevige bakwagen. Heeft u even een aanhanger nodig voor een klus rondom het huis? Met deze bakwagen is de klus zo geklaard. Doordat de bakwagen zo compact. licht en wendbaar is rijdt u moeiteloos met deze bakwagen overal heen. Bovendien heeft u voor deze bakwagen ook geen BE rijbewijs nodig en rijd u er zo in weg.

Bakwagen huren voor een scherpe prijs

Een bakwagen huren voor een scherpe prijs doet u bij Saey Aanhangwagens. U huurt al een bakwagen vanaf € 15,- incl. btw per dag. Hoe langer u de bakwagen wilt huren, hoe meer korting u ontvangt. Zo is de prijs om de bakwagen 1 week te huren € 45,- incl. btw. Voor 2 weken betaald u € 75,- incl. btw. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bakwagen nog langer te huren.

Bakwagen huren met verschillende opties

Wanneer u de bakwagen huurt kunt u ook verschillende opties erbij huren. Zo kunt u optimaal genieten van de bakwagen. Zo huurt u een veiligheidsnet erbij voor € 5,- incl. btw. Ook kunt u een oprijplaat bij de bakwagen huren. Hiervoor betaald u € 5,- per stuk. Wanneer u materialen vast moet zetten op de bakwagen kunt u ook een spanbandenset erbij huren. Door deze verschillende opties bieden wij u een totaalpakket aan voor het huren van een bakwagen.

Bakwagen huren met topservice

Een bakwagen huren met topservice, dat doet u bij Saey Aanhangwagens. Wanneer u de bakwagen wilt huren kunt u deze eenvoudig online reserveren. Ook kunt u hierbij direct zien of de bakwagen nog beschikbaar is. Wanneer u de reservering heeft gedaan ontvangt u een mail met daarin een link om de reservering eventueel nog aan te passen. Als wij de reservering hebben geaccepteerd ontvangt u weer een mail met daarin de verhuurvoorwaarden. Nu is de reservering rond en kunt u de bakwagen ophalen.

Een bakwagen huren, snel, scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens!

Klik hier om een bakwagen tandemasser te huren.