///Brian James Elektrische Kipper
Brian James Elektrische Kipper 2019-02-19T10:49:13+00:00

Project Description

Specificaties van de elektrische kipper:

Lengte: 310 cm
Breedte: 160 cm
Gewicht: 3500 kg
Laadvermogen:  2570 kg

Selecteer eerst een periode om te huren door de datum(s) aan te klikken wanneer u wilt huren. Vul vervolgens uw gegevens in met de eventuele opties die u mee wilt huren. Klik vervolgens op ‘Verhuuraanvraag Verzenden’. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
12
- Geboekt
12
- In behandeling

Naam: *

E-mail: *

Telefoon: *


TOTAAL HUURBEDRAG(incl. BTW) 0,00

Kipper huren in Zeeland

Een kipper huren in Zeeland doet u snel, scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens. Gaat u verbouwen, de tuin opknappen of een andere klus. Met deze kipper bent u van alle gemakken voorzien. Bovendien is de kipper elektrische bediend dus neemt hij al het werk uit uw handen. Het laden en lossen gaat zonder problemen en u kiept de lading moeiteloos op de plaats waar u het hebben wil. Een echte krachtpatser die u maar wat graag van dienst wilt zijn! Deze kipper is ook nog eens extra uitgerust met loofrekken wat ervoor zorgt dat u nog meer lading mee kunt nemen. De voordelen van de kipper op een rij:

  • Degelijk en sterk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Elektrisch bediend
  • Met loofrekken

Kiepaanhanger huren voor een scherpe prijs

Een kiepaanhanger huren in Zeeland doet u bij Saey Aanhangwagens voor een scherpe prijs. U betaald voor 1 dag huur slechts € 60,- incl. btw. Hoe langer u wilt huren hoe meer korting u ontvangt. Als u 3 dagen wilt huren betaald u de prijs voor 2 dagen. Wilt u een week de aanhanger huren dan betaald u € 180,-. Kiest u ervoor om de aanhanger 2 weken te huren dan betaald u € 300,-. Wanneer u de aanhanger 3 weken wilt huren betaald u € 420,-

Elektrische kipper huren met verschillende opties

Wanneer u de elektrische kipper wilt huren kunt u hier verschillende opties erbij huren. Zo kunt u ervoor kiezen om een aanhangernet erbij te huren voor € 5,- per stuk. Ook kunt u een set spanbanden erbij huren. Bovendien heeft u de mogelijkheid om oprijplaten erbij te huren voor € 5,- per stuk. Dit kan erg handig zijn wanneer u bijvoorbeeld met een kruiwagen de lading in de kipper lost.

Kipper huren met topservice

Een kipper huren met topservice doet u bij Saey Aanhangwagens. U kunt eenvoudig de elektrische kipper online reserveren. Zo kunt u gelijk zien of de kipper nog beschikbaar is. Wanneer u de reservering heeft verstuurd ontvangt u een mail met daarin een link waar u de reservering nog kunt aanpassen. Wanneer wij de reservering hebben geaccepteerd ontvangt u hierover een mail met de verhuurvoorwaarden. Nu is de reservering rond. De elektrische kipper staat al voor u klaar!

Een kipper huren in Zeeland, snel scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens.