///Saris Tandemasser Gesloten Opbouw
Saris Tandemasser Gesloten Opbouw 2019-02-12T16:59:04+00:00

Project Description

Specificaties van de gesloten aanhanger:

Lengte: 306 cm
Breedte: 154 cm
Hoogte: 180 cm
Laadvermogen: 1405 kg
Totaalgewicht: 2000 kg

Selecteer eerst een periode om te huren door de datum(s) aan te klikken wanneer u wilt huren. Vul vervolgens uw gegevens in met de eventuele opties die u mee wilt huren. Klik vervolgens op ‘Verhuuraanvraag Verzenden’. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
12
- Geboekt
12
- In behandeling

Naam: *

E-mail: *

Telefoon: *


TOTAAL HUURBEDRAG(incl. BTW) 0,00

Gesloten aanhanger huren

Fietsen, een mobiele werkplaats, de hele collectie zomerkleding, groenten en fruit, bloemen, brood… het kan allemaal in de gesloten aanhanger van Saey Aanhangwagens. Een gesloten aanhanger huren kan een uitkomst zijn wanneer u maar voor kortere tijd een gesloten aanhanger nodig heeft. Wanneer u de gesloten aanhanger huurt heeft u de meest veelzijdige reisgenoot achter uw auto hangen. Ideaal voor het vervoer van spullen die veel ruimte in beslag nemen.

Gesloten aanhangwagen huren in Zeeuws-Vlaanderen

Een gesloten aanhanger huren doet u eenvoudig bij Saey Aanhangwagens in Zeeuws-Vlaanderen. De gesloten aanhanger die wij verhuren beschikt over een grote laadruimte. Hierdoor kunt de gesloten aanhanger prima huren wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen. De gesloten aanhanger vervoert uw spullen schoon en droog op de plaats van bestemming aan.

Gesloten aanhanger huren voor een scherpe prijs

Wilt u een gesloten aanhanger huren voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Saey Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij verhuren de gesloten aanhanger voor € 45,- incl. btw per dag. Hoe langer u de aanhanger huurt, hoe meer korting u ontvangt. Wilt u de aanhanger 3 dagen huren, dan betaald u maar voor 2 dagen. Wanneer u de aanhanger 1 week wilt huren betaald u € 135,- incl. btw. Wilt u de aanhanger 2 weken huren dan betaald u € 225,- incl. btw. Kiest u ervoor om de aanhanger 3 weken te huren dan betaald u € 315,- incl. btw.

Gesloten aanhanger huren met topservice

Er al over uit dat u het beste een gesloten aanhanger kunt huren? Dan kunt u deze eenvoudig online reserveren. Zo kunt u gelijk zien of de aanhanger nog beschikbaar is. Wanneer u de reservering heeft verzonden ontvangt u een mail met hierin een link om de reservering eventueel aan te passen. Als wij de reservering hebben geaccepteerd krijgt u hierover een mail met daarin de verhuurvoorwaarden. Nu is de reservering al rond. De Gesloten aanhanger staat al voor u klaar!

Een gesloten aanhanger huurt u snel, scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens!