///Sky High Hoogwerker
Sky High Hoogwerker 2020-12-15T13:46:44+00:00

Project Description

Huurprijs per dag: € 150,- excl. btw

Specificaties van de Sky High ST120 hoogwerker:

Zelfrijdende kniktelescoop hoogwerker
Max. werkhoogte: 12 meter
Max. horizontaal werkbereik: 6 meter
Draaibereik: 359 graden
Eigen gewicht: 2950 kg
Max. werklast: 215 kg
Transportafmetingen: 4,65 x 1,50 x 1,90 m
Rijsnelheid: 6 km/uur
Elektrisch aangedreven
Uitgevoerd met terreinbanden
Toelaatbare helling ondergrond: 4,5 graden

Wij bieden de mogelijkheid om tegen een laag tarief een aanhangwagen erbij te huren waarop de hoogwerker kan worden vervoert.

Neem contact met ons op wanneer u deze Sky High ST120 hoogwerker wilt huren.

Hoogwerker huren in Terneuzen

Een hoogwerker huren in Terneuzen kan ook bij Saey Aanhangwagens. Wij verhuren de SKY High ST120 zelfrijdende kniktelescoop hoogwerker. Deze hoogwerker is inzetbare voor veel verschillende doeleinden. De hoogwerker die wij verhuren is eenvoudig te bedienen, heel compact, mobiel en stabiel. De hoogwerker hoeft niet te worden afgestempeld waardoor deze uitermate geschikt is voor werkzaamheden waarbij u de hoogwerker regelmatig moet verplaatsen zoals snoeiwerk, installatiewerk etc. De hoogwerker is zeer geschikt om binnen te gebruiken omdat hij elektrisch aangedreven is. Maar ook buiten is deze hoogwerker goed inzetbaar.

Kortom, een hoogwerker huren is dé uitkomst voor alle hoge klussen.

Hoogwerker huren in Terneuzen met veel voordelen

Een hoogwerker huren biedt u de mogelijkheid om al de hoge klussen uit te voeren. De Sky High ST120 heeft vele voordelen waardoor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte nog eenvoudiger wordt.

  • Dankzij de compacte afmeting van de hoogwerker kunt u de hoogwerker dichtbij of in hele nauwe ruimtes gebruiken.
  • De hoogwerker is eenvoudig te verplaatsten omdat hij zelfrijdend is. Je verplaatst de hoogwerker zo snel en eenvoudig zonder dat je stempels uit hoeft te zetten.
  • Deze hoogwerker huren waarborgt uw veiligheid. Wanneer de hoogwerker meer dan 4,5 graden uit waterpas staat gaat er een alarm af.
  • U kunt maar liefst 12 meter hoog werken wanneer u deze hoogwerker huurt.

Goedkoop een hoogwerker huren in Terneuzen

Goedkoop een hoogwerker huren in Terneuzen doet u bij Saey Aanhangwagens. De dagprijs om een hoogwerker te huren is € 150,- excl. btw. Hoe langer u de hoogwerker huurt, hoe meer voordeel u ontvangt.

Hoogwerker huren in Terneuzen met service

Een hoogwerker huren kan zowel professioneel als particulier. U kunt deze hoogwerker prima inzetten als extra kracht bij o.a. uw schildersbedrijf, bouwbedrijf of schoonmaakbedrijf. Maar ook voor onze particuliere klant is deze hoogwerker breed inzetbaar. Deze hoogwerker helpt u bij alle hoge klussen rondom uw woning. Wanneer u de hoogwerker huurt hebben wij de mogelijkheid om tegen een laag tarief een aanhangwagen erbij te huren.

Een hoogwerker huren doet u snel, scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens!