///Twins Motortrailer
Twins Motortrailer 2019-02-19T13:42:52+00:00

Project Description

Specificaties van de motortrailer:

Lengte: 250 cm
Breedte: 150 cm

Selecteer eerst een periode om te huren door de datum(s) aan te klikken wanneer u wilt huren. Vul vervolgens uw gegevens in met de eventuele opties die u mee wilt huren. Klik vervolgens op ‘Verhuuraanvraag Verzenden’. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
12
- Geboekt
12
- In behandeling

Naam: *

E-mail: *

Telefoon: *


TOTAAL HUURBEDRAG(incl. BTW) 0,00

Motortrailer huren Zeeland

Een motortrailer huren doet u eenvoudig bij Saey Aanhangwagens. Heeft u een nieuwe motor gekocht? Moet uw motor voor onderhoud of reparatie weggebracht worden? Of ga je op vakantie en moet de motor mee? Soms is het nodig om een motor te vervoeren. Dan heeft u een motortrailer nodig. En deze huurt u bij Saey Aanhangwagens, snel scherp en met topservice. De voordelen van deze motortrailer:

  • 2 steunen voor de motoren op de aanhanger
  • Nette, goed onderhouden motortrailer die in goede conditie meegaat
  • Geen rijbewijs BE voor nodig
  • Scherpe prijs
  • Oprijgoten zitten erbij (gemonteerd aan de zijkant)

Motortrailer huren voor een scherpe prijs

Wij verhuren een motortrailer voor een scherpe prijs. Zo betaald u voor 1 dag huur € 30,- incl. btw.  Wanneer u de motortrailer 1 week wilt huren betaald u € 90,- incl. btw. Wilt u de motortrailer 2 weken huren dan betaald u € 150,-. Als u de motortrailer 3 weken wilt huren betaald u € 210,-. Natuurlijk kunt de motortrailer ook langer huren wanneer u dat wilt.

Motortrailer huren met topservice

Een motortrailer huurt u met topservice bij Saey Aanhangwagens. U reserveert eenvoudig de motortrailer online. Zo kunt u gelijk zien wanneer de motortrailer nog beschikbaar is. Wanneer u de reservering heeft verzonden ontvangt u een mail met hierin een link om de reservering eventueel nog aan te passen. Als wij de reservering hebben geaccepteerd dan krijgt u een mail met hierin de verhuurvoorwaarden. Nu is de reservering rond. De motortrailer staat al op u te wachten.

Een motortrailer huren, snel, scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens!