///Humbaur Paardentrailer
Humbaur Paardentrailer 2019-02-05T14:45:54+00:00

Project Description

Specificaties van de paardentrailer:

Lengte: 322 cm
Breedte: 130 cm
Hoogte: 231 cm
Gewicht: 1600 kg
Laadvermogen: 902 kg

Geschikt voor 1 paard

Selecteer eerst een periode om te huren door de datum(s) aan te klikken wanneer u wilt huren. Vul vervolgens uw gegevens in met de eventuele opties die u mee wilt huren. Klik vervolgens op ‘Verhuuraanvraag Verzenden’. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
12
- Geboekt
12
- In behandeling

Naam: *

E-mail: *

Telefoon: *


TOTAAL HUURBEDRAG(incl. BTW) 0,00

Paardentrailer huren in Zeeland

Een paardentrailer huren doet u snel, scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens! Wij verhuren een mooie nette paardentrailer geschikt voor 1 paard. Een paardentrailer huren kan een goed alternatief zijn voor een paardentrailer kopen. Bijvoorbeeld wanneer u een dagje met uw paard op stap moet, of u heeft een paardentrailer nodig voor het vervoeren van uw paard naar een wedstrijd. Huur dan deze paardentrailer bij Saey Aanhangwagens.  Wij kiezen ervoor om uw paard zo veilig mogelijk te transporteren, u ook? Huur dan een paardentrailer bij Saey Aanhangwagens!

Paardentrailer huren voor een scherpe prijs

Voor goedkoop paardentrailer verhuur bent u bij Saey Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij bieden een scherpe prijs wanneer u een paardentrailer wilt huren. U kunt de paardentrailer voor kortere of langere periode huren. Hoe langer u huurt, hoe meer korting u ontvangt. Zo betaald u € 50,- incl. btw voor 1 dag. Wilt u 2 dagen huren, betaald u de tweede dag voor de helft van de prijs en kost het € 75,- incl. btw. Wilt u de paardentrailer een week huren dan betaald u € 150,- incl. btw. Wanneer u ervoor kiest om de paardentrailer 2 weken te huren betaald u € 250,- incl. btw.

Paardentrailer huren met topservice

Een paardentrailer huren met topservice doet u bij Saey Aanhangwagens! Wanneer u een paardentrailer wilt huren kunt u eenvoudig online reserveren. Zodra u de reservering verzonden heeft ontvangt u van ons een mail. Wanneer u een foutje heeft gemaakt met het reserveren kunt u dit eenvoudig online aanpassen. Als wij uw reservering hebben geaccepteerd ontvangt u van ons weer een mail met hierin de verhuurvoorwaarden. Nu is de reservering rond. De paardentrailer staat al voor u klaar!

Paardentrailer kopen?

Wilt u toch liever een paardentrailer kopen? Ook dat kan bij Saey Aanhangwagens! Wij bieden een breed assortiment paardentrailers aan en hebben voor ieder wat wils. Zo leveren wij paardentrailers van de merken Cheval Liberté, Ifor Williams en Humbaur

Paardentrailer huren, snel scherp en met topservice bij Saey Aanhangwagens!