///Saris Tandemasser
Saris Tandemasser 2019-05-08T12:27:08+00:00

Project Description

Over de huur tandemasser:

Lengte: 305 cm
Breedte: 153 cm
Hoogte: 43 cm
Laadvermogen: 1635 kg
Totaalgewicht: 2000 kg

Neem contact met ons op voor het huren van deze tandemasser.

Tandemasser huren in Zeeland

Een tandemasser huren in Zeeland doet u voordelig bij Saey Aanhangwagens in Zeeuws-Vlaanderen. Wij verhuren de Saris FW2000 tandemasser. Deze tandemasser is voorzien van de volgende punten:

  • Zeer breed inzetbaar
  • Super robuust
  • Standaard een reling rond deze aanhanger
  • Optimale laadruimte

Welke klus u ook moet klaren, deze tandemasser is door zijn brede inzetbaarheid vast geschikt voor u.

Wilt u scherp, snel en met topservice een aanhanger huren? Huur dan een tandemasser in Zeeland bij Saey Aanhangwagens!

Tandemasser huren met veel opties

Wanneer u de tandemasser huurt, kunt u ook kiezen om hier nog opties bij te huren. Hierdoor ervaart u optimaal het gebruiksgemak van deze robuuste alleskunner! Zo kunt u een veiligheidsnet voor € 5,- erbij huren. Volgens de wet is het verplicht om losse lading af te dekken. Ook kunt u een oprijplaat erbij huren voor € 5,- per stuk. Dit kan erg handig zijn wanneer u bijvoorbeeld met de kruiwagen lading moet lossen op de aanhanger. Ook kunt u spanbanden per set erbij huren. Zo kunt u de lading optimaal vastzetten.

Tandemasser huren voor een scherpe prijs

Wilt u een tandemasser huren voor een scherpe prijs? Dat kan bij Saey Aanhangwagens! Bij ons huurt u al een tandemasser vanaf € 45,- incl. btw per dag. Hoe langer u huurt, hoe meer korting u ontvangt. Wanneer u de tandemasser een week wilt huren betaald u € 135,- incl. btw. Wilt u de tandemasser 2 weken huren dan betaald u € 225,-. Kiest u ervoor om de tandemasser 3 weken te huren dan betaald u € 315,- incl. btw.

Tandemasser huren met service

Een tandemasser huren kan voor heel veel doeleinden. Wanneer u een tandemasser bij Saey Aanhangwagens huurt hoeft u geen borg te betalen. Wij vragen u om de verhuurvoorwaarden te ondertekenen en een kopie van uw rijbewijs. U kunt zelf aangeven wanneer u de aanhanger op komt halen en terug komt brengen. Wij helpen u graag bij het aanpikken en losmaken van de aanhanger.